Folk diva Jelena Kaeleuša i Bojan Kari vjenčali su se 23. sptembra 2004. godine.

Na vječnu ljubav zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru , da bi posle togu vili Jelena sklopili građanski brak. Njihov brak se raspao u martu 2005. godine , a razloge nisu nikad komentarisali u medijima. Međutim,sada je Danijela Karića osvrnula na brak od strica i popularne pjevačice te otkrila zbog čega je okončan.

 

Ona se svakako nije udala za njega zbog para, nego su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu samo zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Ona je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvijek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga još uvijek “– istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru.

 

” Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno uvijek. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i na svoje mišljenje.”

” Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ama baš ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, a on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put ljubav i sreću. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa a sve bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela, sve je to za ljude “– smatra Danijela Karić.