21. decembra Jupiter i Saturn su se najviše približili jedan drugome u posljednih 400 godina i ušli u znak vodolije.

 

” Filozofski Jupiter otvara naše umove, a Saturn pravi strukturu kako bi naše misli bile opipljivije. Na krilima liberalne Vodolije kreće revolucija “– najavljuju astrolozi.

” Velike promjene i nove životne strukture su u njihovoj budućnosti. Vodolije, nalazite se na pravoj stranici svoje životne knjige, što će biti jako uzbudljivo “ – dodaju astrolozi.

 

Po svojoj prirpodi Vodolije sz inovativni znak koji razmišlja o budućnosti sa željom da postigne boljitak života. Vodolije su naučnici, inžin jeri i učitelji. Sa Jupiterom i Saturnom u svom znaku, 2021. godine osjetiti će zamah kreativne energije i pozitivnog razmišljanja i oživjeti svoje altruističke ideje.

Kako bi maksimalno iskoristili sve što im 2021. donosi, moraće da ostanu otvorenog uma. Misli i um će morati da održavaju bistrim, a smirenje bi mogli naći u meditaciji i korišćenju tehnika disanja.

” Mogli biste se osjećati poprilično energično ove godine. Iako se osjećate poput zvjeri, budite nježni prema svojim zglobovima kako vas povrede ne bi usporile “ – savjetuju astrolozi.

Sreća bi Vodolije mogla pratiti i u ljubavi. Najsrećniji dan za to je 10. jun.