Podloga:
1 pakiranje piškota ili petit keksa
300 ml vode
sok od jedne narandže
malo ruma
Krema:
600 ml mlijeka
150 grama kristal šećera
2 kesice pudinga od vanilije
2 kesice vanilin šećera
prstohvat soli
200 grama maslaca

Voćni preljev:
700 grama voća (po želji jagode, maline, višnje)
2 kesice vanilin šećera
šećera po potrebi
6 listova želatine
I još:
500 ml vrhnja za šlag

Rum, sok u vodu zajedno umjesite pa u njega umačite piškote i redajte u kalup.
Odvojite malo mlijeka pa u njega istresite puding imješajte da nema grudvica, a ostalo mlijeko stavite da kuha pa mu lagano dodajite puding i mješajte na smanjenoj ntemp dok ne dobijte gustu kremu. Kad se ohhladi dodajte joj izređeni margarin sa šeć. i umješajte dobro.
Ovu kremu sipajte na poredane piškote.
Zatim vrhnje za šlag umutite i stavite preko kreme pa ostavite da se stisne dok pripremate voćni preliv.
Voće ocistite i izblendajte da dobijete gustu kašu. dodajte mu šeć. i vanilin šećer i kratko prokuhajte na laganoj temp uz stalno mešanje dok se šeć ne otopi, po potrebi dodajte još malo šeć. Kad se malo ohladi, bude malko. Želatinu koju ste prehodno stavili u malo vode da nabubri, ocjedite pa otopite ba laganoj temp i onda je dodajte u ohlađenu voćnu kašu i dobro umjesite pa je prelite preko šlaga.
Ostavite da se stisne pa onda služite.

Po želji možete redati obrnutim redoslijedom, keks zatim voćni krem, pa kremu i onda slag!