Veljko Ražnatović svima je poznat kao sin folk dive Cece Ražnatović a često na društvenim mrežama podsječa na svog oca Arkana Ražnatovića. On seu životu nije mnogo mučio pa su mu sva vrata bilaotovorena zbog spomena na svoje roditelej.Njegova majka Ceca po mišljenju mnogih spada među najmoćnije žene u Srbiji, a Veljko nije poput svoje sestre krenuo u pjevačke vode, već je za sebe izabrao malo teži i opasniji put, pa je njegova odluka bila da bude profesionalni bokser.

 

Karijera mu ide dobro, imao je deset mečeva i isto toliko pobjeda. Iako mnogi misle da su mu borbe bile namještene on se ne obazire nato već se sprema za nove pobjede a iduči meč ima u Rusiji.

 

Kako saznae izvor pripreme za borbu idu po planu a mnogo prašine je podigla na društvenim mrežama Veljkova fotografija iz komore sa kisikom, pa su se mnogi njegovi fanovi preplašili da nešto nije kako treba sa njegovim zdravlje. Međutim, ovakav tretman u svijetu boksa nije ništa neobično i sportisti ga koriste za oporavak i da se mišići napune oksigenom.