Astrološki gledano postoje idealni parovi. Oni žive u harmoniji , a ako osnuju porodicu imaju savršenu djecu.

 

Žena LAV a muškarac VODOLIJA

Kombinacija elemenata vatre i vazduha jedinstvena je sama po sebi. Takve kombinacije su uvijek neobične: snažni, preduzimljivi Lavovi dobar su spoj sa energijom i mudrošću jedne Vodolije.

Zajedno su sposobni za velike stvari. Ovi partneri se međusobno dopunjuju, podržavaju i prenose na djecu svoje najbolje osobine. Bebe rođene u paru Lava i Vodolije su društvene i aktivne, podjednako lako pronalaze zajednički jezik sa svojim vršnjacima i sa odraslima. Upijaju najbolje osobine svojih roditelja, što ih čini jednostavno neodoljivim, njihovom šarmu se ne može odupreti, rođene su da budu zvijezde i u svakom društvu omiljeni.

Žena BIK a muškarac RAK

Njihov spoj će biti snažan i skladan, jer su oboje vrlo osjetljivi na međusobne potrebe, osjećaju raspoloženje svog partnera.

Djeca u njihovim porodicama su takođe osjetljiva i saosjećajna. Ona su često vrlo privlačna, njihova unutrašnja ljepota ogleda se u njihovom spoljašnjem izgledu. Odmalena im roditelji usađuju vječne porodične vrijednosti, uče ih poštovanju drugih. Mame Bikovi su takođe prilično tvrdoglave. Oni su te koji uče djecu kako da se zauzmu za sebe, ali istovremeno budu pošteni i učtivi.

Žena DJEVICA a muškarac RIBA

Obično su djeca Djevica i Riba vrlo pametna, ljubazna, poštovana. Oni znaju vrijednost istinskih osjećanja i ponekad su pomalo stidljivi, što im samo dodaje šarm. Takvu djecu nazivaju i “starmalom” ili “starim dušama” – oni su tako mirni, razumni i mudri, što su osobine koje će zadržati i kada odrastu.