Sastojci za koru:
4 kom jaja
120 grama margarina
150 grama seć. u prahu
60 grama kokosa
50 grama isjeckanih oraha
2 kas. brašna
1/2 p. za pecivo

Sastojci za karamel krem:

150 grama šećera
600 ml mlijeka
1 puding od vanilije
2 kom zumanaca
120 grama maslaca

Za glazuru:
200 grama cokolade (bijele ili crne po želji)
40 grama margarina

Kora:
Umućenom margarinu sa šećerom dodajti jedno po jedno žumance, a bjelanca odvojeno umutite u šlag i dodati ga smjesi od žumanca, pa postepeno dodavati kokos, orahe i brašno sa praškom za pecivo. Umućenu smjesu pecite na namašćenom plehu na 200 step oko 20 min.

Krem:
Istopite šećer da dobije boju meda, pa prelite sa polovinim mlijeka i putite da se onda šećer otopi. U ostatak mlijeka dodajte puding i žumancad pa lagano sipajte u karamle mlijeko, i mjesite i kuhajte dok ne dobijete gusti krem, kad je gotovo i ohlađeno dodajte maslac.

Na pečenu i ohlađenu koru stavite kremu, a preko otopljenu čkoladu. Ohladite pa služite.