Mir u porodici je kamen temeljac dobrog braka , pa zato je veoma da se dobro slažemo sa roditeljima partnera. Ipak nisu sve svekrve iste, a žene rođene u ova tri znaka su obično ljubazne i brižne prema snahama.

 

Ribe

One su veoma strpljive, ljubazne i idealne svekrve. Riba sanjari o vJenčanju iz bajke i jedva čeka unučiće, zato će izabranicu svoga sina dočekati raširenih ruku. Sa pripadnicima ovog znaka je zaista teško posvađati se, budući da su veoma fleksibilne i žele da održe mir u kući.

Vodolija

Vodolije su inače prijatne ličnosti sa kojima je lako složiti se. Pripadnici ovog znaka vole slobodu i zato poštuju lični prostor drugih. Neće se mijješati u vezu svoje dece, i pružaće podršku u svemu. Svekrva u znaku Vodolije se djevojci ili ženi svog sina odnosi kao prema prijateljici.

Vaga

Pripadnici ovog znaka odlično se slažu sa drugima, i lako stiču nove prijatelje. Bitno im je samo da partnerka usreći njihovo dijete i da porodica živi u harmoniji. Vole da daju dobre savjete, ali se trude da se ne miješaju u tuđa posla.