Kada mu je prije četiri mjeseca preminuo otac, tridesetdvogodišnji Majk Foster iz Dalasa nije ni slutio da će posle očeve smrti dobiti odgovor na pitanje koje ga mućilo u životu. Vidjevši strica Boa kako s vremena na vrijeme uzima majku njegovu za ruku Majk je počeo da razmišlja da li se tu nešto dešava.

 

Naime, on je pretpostavljao da se tu nešto dešava dugi niz godina , a nije imao dokaz. I bio je u pravu uveče je saznao da je njegov otac stric Boa. Majk je od malena bio blizak sa stricom koji je rodovno dolazio kući u čestvovao u njegovom odrastanju.

 

Imao sam neki osjećaj duboko u podsvijesti da mi je on pravi otac. Majka je mnogo voljela Nila i on mi je bio tata, ali znao sam da se tu nešto čudno dešava. Pokušao sam da s njima pričam o tome, ali uvijek su mjenjali temu i izbjegavali su da mi kažu šta jeste. Govorili su da umišljam, da nisam normalno dijete ako verujem u to da bi me rođeni otac i majka lagali. Postavljali su se tako prema meni da sam zaista osjećao prezir prema samom sebi što uopšte pitam tako nešto “– kaže Majk . Ipak đavo mu nije dao mira i pokušavap da je sazna. A onda je došla sahrana i nekoliko momenata kada je shvatio sve. Uveče je za stolom dobio odgovor koji mu ništa zapravo u životu nije promjenio. Samo je potvrdio tezu da nije on taj koji je lud ili paranoičan.

” Majka i Bo sjeli su za sto i priznali su mi da sam njihovo dijete. Ideja da se to krije od mene bila je od mog pokojnog oca. Nil nije bio plodan i želio je po svaku cijenu dijete sa mojom majkom. Odbijao je da usvoje djecu, a s rođenim bratom bio je od malena veoma blizak. Tako su došli na tu ideju, koju će potom kriti moje 32 godine života. Vjerovatno su mislili da ću se trajno naljutiti na oca i na njih ako saznam istinu. Meni je sad zapravo samo lakše. U prvih nekoliko minuta nisam znao kako da se postavim prema njima dvoma. Samo sam govorio da su ispali nefer prema meni. S druge strane, ništa to saznanje nije promjenilo u meni. Osjećanja koja imam prema preminulom ocu koji me je cijelog života volio i brinuo o meni, nikad se neće promjeniti” – rekao je Majk.