Poznata hrvatska glumica i voditeljica Doris Pinčić na svom Instagram profilu potvrdila je da se razvodi od supruga Borisa Rogoznice. Muzičar se zatim oglasio i otkrio da raspad braka nije njegovoom krivicom ali izgleda da nije bio dovoljno iskren.
Naime, Boris je potvrdio da je povrijedio suprugu i porodicu:
Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku lične slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku grešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana ” – napisao je Boris kada je u medije izašla prepiska sa 36 godišnjom Alex Ognjenom.

View this post on Instagram

HUMANITARNA AKCIJA: skupljam donacije za beskućnike. Potrebna im je hrana koja se ne kvari brzo (dakle u konzervama, voda, lijekovi koji idu bez recepta (protiv bolova, upala, gripe, prehlade, vitamini te flastere, zavoje i medicinski alkohol). Sve ostalo je i više nego dobrodošlo. ……………….Radi primopredaje se javite meni ili udruzi Fajter. Novčane donacije molim da idu njima jer ja novac NE uzimam. Hvala svima, od srca. ❤ Ne zaboravite, njima je pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić. ❤ ………………………………………. #beskućnici #pomoc #pomoć #pomaganje #help #donacije #hrvatska #croatia #zagreb #donations #raining #charityevent #charity #love #compassion #empathy #empatija #alexognjena #hathor

A post shared by Alex Ognjena 🎶🖌🏩 (@alexognjena) on

Aleks se predstavlja kao kantautorka, organizatorka humanitarnih akcija, dizajner, televizijska i radijska voditeljica, a za medije je otkrila vrlo intimne razgovore s Rogoznicom, koji su trajali nekoliko mjeseci, a u kojima Boris nije krio svoje namjere.
Doris se nije više oglašavala povodom ovih dešavanja.