Ova žena po imenu Eliza Brejson iz Toronta primjetila je još početkom godine da joj suprug Leni sve više vremena provodi u kupatilu. Na početku dana ulazio bi po 15 minuta, atokom dana i uveče u toaletu bi provodio oko 45 minuta. Sve ukupno oko 4 sata dnevno bi bio zaključan na WC šolji.

 

 

 

Eliza je se mnogo zabrinula za muževo zdravlje . Kada ga je pitala da li sve uredu ako ima neki problem da joj kaže. ” Tada bi postajao sve agresivniji. Jako se ljutio što mi smeta koliko je u kupatilu u toku dana. A uvijek je nosio telefon sa sobom” – rekla je Eliza.

Kada su jedne večeri u maju izašli u restoran na večeru, posle 15 minuta je otišao u toalet. Dobacila mu je da se ne zadržava u njemu kao kod kuće.

 

Zadržao se. Ponovo oko 45 minuta. Užas. Sjedela sam sama i čekala ga. Na kraju sam poručila jelo. Kad je vidio da sam počela da večeram bez njega, bijesno je uzeo jaknu i otišao je kući. Tu smo se raspravljali cijelo veče o čemu se radi. I dalje je ćutao. Čekala sam da zaspi i onda sam mu uzela telefon. Imao je i šifru! Nikad prije nije imao šifru. Bila sam ubijeđena da me vara “– napisala je Eliza.

Konačno saznanje šta joj suprug radi u kupatilu dogodilo se u tržnom centru gdje ga je sreo kolega.

Šalio se s njim zbog promašenih prognoza na košarku i fudbal. Čula sam kako mom mužu govori da ako nastavi toliko da se kocka, izgubiće i kuću. Sve mi je bilo jasno. Pitala sam se samo odakle mu novac za toliko kockanje. Posle mi je rekao da je imao značajnu povišicu u firmi, ali da mi nije rekao za nju. Bila sam užasno povrijeđena. I kockanje može da se liječi, može se naći rješenje. Međutim, on nije želio da čuje za to. Nije bio spreman. Razdvojili smo se. Idemo ka razvodu, ali sve zavisi isključivo od njega. Mada i ja neću još dugo čekati “– naglasila je Eliza.