Nostradamus poznati prorok predvidio je sve ono što je iza nas ,on predviđa i velike katastrofe te treći svjetski rat. On je bio francuski liječnik, astrolog a svima je poznat kao Nostradamus koji je uspio da predvidi ključne trenutke u historiji kao što je napada na New York 11. septembra, veliki požari u Londonu, uspon Hitlera, dva svjetska rata, nuklearne eksplozije u Hirošimi i Nagasakiju, slijetanje na mjesec i mnoge druge. Nostradamus je umro 1566. godine i njegova je knjiga je najpoznatija koja je štampana. Također, iza sebe je otavio veliki dio proročantstva i to njih 942 pa sve do 3793. godine.

 

Naime , Nostradamus je predvidio treći svjetski rat a koji će da traje 30 godna. Također bit će dokumentarni film o vizijama francuskog astrologa a tom prilikom će govoriti o katastrofalnim zemljotresima pogodit Kaliforniju i Missisipi će podijeli na dva djela. Ako ćemo da gledamo njegova proročanstva onda ovo nije ni početak života jer Zemlja nije osuđena na propast još 1.772 godine kako je on predvidio.

 

On je rekao da kako će izumiranje da se desi 10. maja ali nije odredio godinu. Također, Nostradamus je rekao kako će ovaj treći svjetski rat biti daleko gori od prethodna dva koja su se desila. “Mislim da bi u idućih nekoliko godina, zasigurno ovog vijeka, mogao započeti Treći svjetski rat. Nostradamus kaže da će to biti masivan dug rat, od 25 do 29 godina, nakon kojeg će uslijediti manji ratovi.”– rekao je.