Majka tenisera Novaka Đokovića, Dijana u jednom razgovoru rekla je kako je ostala željna Novaka te se jure po svijetu samo da bi se vidjeli na dan ili dva. Novak je otišao kad je imao 13 godina , te je ona s njim provela najmanje vremena od svoja 3 sina, Dijana je ispričala kako je Novak kada je imao 13 godina uz pomoć Jelene Dončić otišao preko bare.

 

Dijana je zamolila Jelenu da odvede Novaka da ga trenira i pomogne mu da napreduje, što je i učinila. I premda je, kaže, znala da je Novak u dobrim rukama jer su teniske akademije dobro organizirane, ipak se brinula za Novaka jer je ondje sam, bez porodice, a stalno je zvala da se raspita o Novakovom stanju.

 

Dijana je rekla kako su Novakova braća Marko i Đorđe imali veliki teret na svojim leđima jer su ih stalno uspoređivali s Novakom iako su pokušavali izgraditi vlastiti put, a poznato je da obojica vole Novaka. Marko je zbog toga imao i psihičkih problema, no kako ističe Dijana, to je prošlo i važno joj je da su njezina djeca kulturna i obrazovana djeca.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here