Mlad mjesec u Ribama zadržat će se 60 sati, a može biti katalizator tuge. Tada pretjerano ragujemo na jedan od ova dva načina: reuveličavamo svoje emocije ili ih sputavamo i u potpunosti sakrivamo, kako bi izgledalo kao da nas ništa ne dotiče.

 

Naime, tokom ovog mjeseca tri znaka će biti na velikom iskušenju.

Bik

Rad bez užitka i zadovoljstva nije dobar recept za Bikove, iako će mnogi posegnuti za tim. Emotivno razdražljivi, Bikovi će u ovom periodu bježati u poslove i projekte. Prva lekcija za Bikove tokom ovog mladog Mjeseca: ostavite profesionalne obaveze nakratko po strani i fokusirajte se na vaše lične potrebe. Savjetuju se čitanje dobre knjige, šetnja u prirodi i odmor.

Djevica

Kada Mjesec prolazi kroz Ribe, ljudi rođeni u znaku Riba prilično se dobro osjećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku – Djevica – moraju da budu na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Kad je Mjesec u Ribama, dani su obavijeni tajnovitošću i misterijom. Emocije odnose prevagu nad racionalnim razmišljanjem.

Jarac

Najteža lekcija za Jarčeve tokom mladog Mjeseca u Ribama biće kako da sa bližnjim efikasno razgovaraju o svojim potrebama. Ako ostanu stegnuti i zatvoreni, Jarčevi će otvoriti novi krug problema.
Ali ako bližnjim ljudima pokaže da njihove kritike razume i prihvata, oni će posebno cijeniti napor Jarčeva.

Pred Jarčevima je zadatak da na ispravan način izraze svoja osjećanja, i da bez uvrede prime i obrade informacije koje dobijaju od drugih.