Jedan od najpoznatijih novinara je Milomir Marić , on je već dvije decenije u braku sa suprugom Vesnom Radusinović i oni su jedan od dokaza da brakovi na estradi mogu da opstanu bez obzira na sve. Međutim, ni dok njih nije sve med i mlijeko i da i kod njih ima svađa. Tako je jednom prilikom priznala da ga je čak izbacila iz kuće.

 

” Jednom mi je rekao da ide u Pančevo. Znala sam da ide na rođendan kod jedne naše koleginice. Još ga lijepo pitam što mi nije rekao kada sam ja mirna, staložena i ćutljiva žena. Kada se vratio kući, rekla sam mu šta sam imala i 20 dana je proveo u izbjeglištvu u drugom stanu. Nisam htjela da ga primim u kuću. Više mu se nikada nije ponovilo nešto slično”, rekla je ona. Milomir je međutim rekao kako njega žena tjera da on mnogo radi i da stalno bude pred kamerama, pa tako i ne može ništa loše da uradi, a da ona za to ne sazna.

 

” On i da hoće da me vara, ne znam kada bi uspio?! Navijem mu budilnik u četiri ujutro, on se tada probudi, popije kafu i ode na autobus. Ujutro ulazi u studio i gubi mu se svaki trag. Kada se završi jutarnji program, slijedi snimanje emisija, klijenti i sastančenja. Kući stigne oko pet popodne, dobro se najede i posle toga je potpuno neupotrebljiv. Gdje bi uopšte mogao da nađe nekog kao što sam ja?! Ovakvu ljepoticu, predivnu ženu. Ja za njega sam Holivud, premija!”