MILICA TODOROVIĆ saopštila je mami JASMINI isčekivane vjesti: ZNA SE I POL DJETETA (Foto)

 

Jedna od rijtkih pjevačica koje pred javnošću ne krije svoj privatni život je Milica Todorović. Sve to ima veze sa njenim slnodnim duhom, karakterom i nesoutanom prirodom. Milica je sa 17 godina krenula u estradne vode, a tokom svoje sadašnje karijere nije imala nikakvih ispada. Svoje greške prikrivala je šarmom i duhovitošću, a kako su novinari, kolege i publka navikli da se prema njima odnosi bez dlake na jeziku, kao prema sebi ravnima i bliskima tako nikoga nije začudilo kada je u medijima ona počela da iznosi detalje vezane za majčinstvo, odnosno ulogu majke koju bi u bliskoj budućnosti volela da iskusi sa obožavanim muškarcem.

Milica Todorović majka priželjkuje da postane i to više nije tajna niti tabu teba, začkoljica je ta što je materinski instinkt u sebi probudila tek nakon što je ostala bez emotivnog partnera.

Nakon raskida veze sa glumcem Petrom Strugarem Milica nije imala sreće da pronađe osobu sličnu sebi, sa kojom započela zajednički život, stati na ludi kamen pa i uspeti sebi da ostvari san i postane majka. Nažalost, više od godinu dana Milica je sama, ali ne i usamljena. Vratila se svojoj porodici. Redovno obilazi roditelje u Kruševcu, druži se sa prijateljima i neverovatno mnogo se raduje kada dozna da su pojedini od njih dobili dete. Prva je na slavlju, prva da zapjeva a prva i da čestita posebno putem društvenih mreža.

Skorašnja čestitka upućena dragim ljudima u vidu fotografije bebe dečaka raznežila je sve koji su imali prilike ovaj Miličin gest da pogledaju.

– Čestitam baba. Bravo mama carice – glasile su Miličine reči.

Više na: story.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here