Kako mediji tako i cijela javnost često nagađa šta se dešava u domu porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi ,te se veoma često može pšročitati kako je zdravlje legendarnog tenisera ugroženo ali da to nije baš ni onako kako se piše. Naime, za medije je Boba lično otkrio:

 

” Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po dvadeset sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro. Rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim” – rekao je kroz smijeh Boba za medije.

 

Također na njegovu priču nadovezala se i pjevačica Brena_ ” Bobino zdravstveno stanje je toliko intimna tema da ja to ne volim da dijelim sa javnošću. On kad nešto odluči, to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto – ne možemo mi da ih natjeramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da riješe taj problem. Zato vjerujem da, kad Boba bude htio da to riješi, on će to uraditi, jer je dosad u životu ostvario sve što je naumio. Nadam se da će i ovo” – zaključila je pjevačica.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here