Vjerujemo da mnogi pjevači sada žale što nemaju neku od pjesama koje nisu objavili a da je napisala Marina Tucaković, međutim Nataša Bekvalac ima jednu takvu. Naime, pjevačica je u protekle dvije godine radila na novom albumu čije je izdavanje pomjerala više puta, a na ovom albumu se nalazi pjesma koju je napisala Marina.

 

Pjesma nosi naziv ” Izliječena ” što se u kontekstu Natašinog života vjerovatno odnosi na njen ljubavni život koji je, zbog tri razvoda, često bio tema domaće javnosti, ali kada se taj naziv čuje iz sadašnje perspektive, kada je Marina, nažalost, preminula nakon borbe sa opakom bolešću, teško je ne osjetiti gorak ukus u ustima.

 

” Jaoj, nisam znala da ćete to saznati. Sad sam se naježila. Ne mogu da kažem da ta pjesma liječi dušu; prije bih rekla da priča o duši ” rekla je Nataša Bekvalac tom prilikom za domaće medije. Vjerujemo da će baš ova pjesma da bude hit na albumu.

 

18, June, 2019, Belgrade – Celebration of the fifth birthday of the tv show Premijera, which is being broadcast on TV Pink, was held at the restaurant “Topciderac”. Natasa Bekvalac. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
18, jun, 2019, Beograd – Proslava petog rodjendana emisije Premijera koja se emituje na TV Pink odrzana u restoranu “Topciderac”. Foto: Antonio Ahel/ATAImages