Marijana Antonović se na sudu bori za utvrđivanje očinstva sa pjevačem Miroslavom Ilićem za kojeg tvrdi da je pjevačč otac njenog sina Devina , a ovih dana se pojavila na društvenim mrežama slika na kojoj je ona sa drugim muzičarem.

 

Mirjana je poznata kao divna, crna žena iz pojesme Kiće Slabinca , a uprovo sa njim je na toj slici. Ipak, ova fotografija se nije dopala svima, pa su uslijedili mnogi negativni komentari na Mirjanin račun: ”Da li je to najveće dostignuće u tvom životu biti ljubavnica Kići i Miroslavu ili ih je još bilo onih osamdesetih? Ovo je zaista za farmu” – pisalo je u komentaru na koji je ona odgovorila veoma žestoko:

 

” Moja najveća dva uspjeha i ponos u životu su to što sam othranila i vaspitala dva vrhunska ljekara u Americi, a i to što sam dobila od moje djece javno priznanje u medijima, da sam dobra majka. Ako niste upućeni, koliko je veliki trud potreban za spomenute uspjehe, pročitajte nešto. Veoma je teško, a pogotovu ako ste samohrana majka, potičete iz bivše Jugoslavije, i stignete u Ameriku kao dijete bez roditelja. Niko meni ništa u životu nije poklonio, sve sam svojim trudom uspjela. Pored toga sam se visoko edukovala i vodila velike poslove. Trenutno sam u borbi da se izmijeni zastarjeli zakon koji ugrožava djecu u Srbiji. Dodatno sam napisala knigu ”Ovo malo istine” ako nekog zanimaju detalji. Ja nemam čega da se stidim. Ako neko ima nakaradne misli u svojoj glavi to je njegov problem. Ja sam sasvim zadovoljna svojim životom. Na samrti se sigurno neću kajati. Što se tiče Boga, imam direktnu vezu s njim, da nije tako ne bi sve ovo uspjela. Sad molim napišite nam nešto o vašim uspjesima’‘ – napisala je Mirjana.