Pjevačica Verica Šerifović je jedna od najcjenjenijih pjevačica i uprkos svojim godinama i dalje se može pohvaliti sa nastupima, ali je ipak odlučila da se malo bolje osigura za budućnost. naime, ona je u gradu Kragujevcu koji smatra svojim jer je tamo odgojila kćerku, otvorila je poslastičarnicu koja je u prvo vrijeme radila odlično.

 

Nažalost, u posljednje vrijeme je Vericina i Marijina briga oko poslovanja njihove poslastičarnice sve više rasla, da bi se na kraju desilo da su majka i kćerka taj svoj biznis zatvorile. Šta je sve prethodilo ovoj njihovoj drastičnoj odluci je otkrila sama pjevačica narodne muzike, a njena ispovijest je mnoge rastužila:

 

” Naravno da poskupljenje utiče na sve, pa sam i ja svoju poslastičarnicu “Maraveru” zatvorila. Za vreme korone smo svi osjetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je – priznala je Verica koja je pred očima javnosti skrila da je poslovni gubitak vrlo teško podnijela.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here