Na svom Instagram profilu Marija Šerifović je podijelila video gdje kaže kako cijeli svoj honorar od koncerta daje Anji Stojanović. Ta djevojka je u požaru na Novom Beogradu izgubila majku, oca, brata i dva psa prije par dana.

“Vi koji živite u Beogradu verovatno znate za nevolju koja se dogodila na Novom Beogradu i požar u kojem je život izgubilo 6 ljudi”– rekla je MArija na početku videa.

“Na društvenim mrežama se već 48 sati deli informacija vezano za devojku koja se zove Anja, koja je ostala bez oba roditelja, brata i dva kućna ljubimca. Akcija je u toku, uplaćuje se novac za Anju, pa vas sve molim da uplatite koliko imate. Kad ostanete bez ičega, ta mala pomoć znači.”- rekla je Marija i dodala:

“Htela sam da kažem da ću ja svoj kompletan honorar od četvrtog koncerta predati Anji i ovim putem apelujem na sve svoje zaposlene da se odreknu makar dela honorara od 4. koncerta, da jednoj mladoj devojci koja ima 22 godine pomognemo, da joj život makar bude lakši, jer ne smem ni da zamislim kakva je to situacija.”

Također ovaj jedan veliki gest Marije su podržale i njene kolege i uplatili su novac za ovu mladu djevojku.