U današnjem postu ponovo šokirajuće vijesti. Radi se o mjaci čija je petogodišnja kćerka umrla nakon što ju je ostavila u spavaćoj sobi bez klime , dok je visoka temperatura pogodila Las Vegas a uhapšena je pod optužbom pokušaj ubistva.

 

Naime, radi se o Kamaja Tejlor koja ima 23 godine, koja je uhapšena zbog smrti djevojčice u ponedjeljka i stavljena je u pritvor dok je njena druga kćerka stara dvije godine predata socijalnoj službi SAD. Jedan komšija je tvrdio da se žena prethodno ponašala jako čudno, bacajući kamenje na automobile. Policajci su otišli u njihov doma i zatekli djevojčicu od pet godina koja ne reaguje i proglasili je mrtvom. Nekoliko komšija je reklo kako je Tejlorova u ponedjeljak bila jako čudna, rekao je stanodavac imenovine u Las Vegasu Reviev Journal. “Imala je samo jednu od svojih beba u naručku i po toj vručini pokrila je dijete sa ćebetom”, rekao je komšija.

 

Vlasnik stana je potvrdio da je Tejlor izgledala da joj je potrbna pomoć i prije ove tragedije. Prebačena je u zatvor zbog ubistva i zlostavljanja djece. Dvoje dece pronađeno je zaključano u spavaćoj sobi”, rekao je tužilac u četvrtak ujutru, okruga Clark Steven Rose.