Iako možda neki ne bi to priznali ali bez rijalitija nema ni šoubiznisa. Već se može primijetiti kako pjevači, estradni umjetnici polako padaju u drugi plan, osim ako se nešto baš desi, ali su i tada u pitanju ultra veliki zvijezde kao što su Lepe Brene, Cece ili Jelene Karleuše. Pa tako da sada najviše na naslovnicama gledamo lica kao što je lice Miljane Kulić, zatim njene majke Marije, Kristijan Golubović, Ane Korać, Stanije, pa i Jovane Tomić, poznatije kao Matora.

Matora je jedan veliki igrač kada je u pitanju rijaliti, pa tako najmudrije igra igru, jer ona daje jedan svoj dio u javnost ali sa dozom opreza i nikad se ne izlaje previše, pa tako da ne dopušta sebi neke preeksplicitne scene za televiziju, jer shvata koliko je to neukusno za nju. Pa čak i dok je bila Sanjom vezi, pričalo se kako postoje neki snimci iz rijalitija njihovih odnosa, ali to skoro nikada nije ugledalo svjetlo “internetskog” dana, obzirom da ona nikad nije dala da se takve stvari o njoj objavljuju u medijima. Matora je mnogima simpatična upravo i radi tih stvari, ali i zato što je prilično direktna osoba, zna da se raspravlja sa svakim i da brani sebe. 

Nju svi znaju iz rijalitija kao jednu muškobanjastu osobu i podsjeća na slatkog dječaka, a malo je onih koji se sjećaju kako je ona zapravo prije izgledala. Sada su se na internetu pojavile fotografije kako je ona prije izgledala, tj prije rijalitija i mnogi su ostali iznenađeni kako je ona zapravo izgledala.