Prema pisanju medija, pojavila je se vijest kako je pjevač Miroslav Ilić otkqazao svoj koncert u Sarajevu zbog njegovog loše zdravstvenog stanja da bi nakon nekoliko pjevač to sve demntovao te rekao da koncert nije ni bio zakazakan.

 

Naime, pjevač Ilić ke bio veoma ogorčen na natpise medija iz regije koji su prenijeli sasvim neistinite informacije. Mediji u BiH su pisali o koncertu kojeg je navodno Ilić trebao da održi u Sarajevu, a istina je da uopšte nisu postojali planovi za jedan takav koncert u dogledno vrijeme.

 

“Poštovani, kako su mnogi mediji objavili da je moj koncert u Sarajevu otkazan, ovim putem želim svim da vam se obratim. Istina je jedna jedina. Moj koncert u Sarajevu nikada nije bio zakazan, a kada ga budemo zakazali moja produkcijska kuća i ja, bićete obavješteni kao i mnogobrojna publika u Sarajevu kojoj se radujem da se zajedno družimo. Ovo što piše u medijima je plod nečije pokvarene mašte, a ja volim Sarajlije i obećavam im da se uskoro vidimo. ” – objavio je pjevač na svom Instagram nalogu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here