Ciejli region je upoznat sa situacijom da je Branislav Lečić optužen da je silovao poznatu glumicu u maju 2012. godine. On je bio poznati bivši političar i ministar. Sada je optužen od strane mlade glumice Danijele Štajnfel da je silovao.

 

Naime, cijela ova situacija se oodvijala nakon probe za jednu predstavu koja se trebala odvijati uBeogradu. Veliki je broj glumaca ali i glumica stalo u odbranu glumca Branislava Lečića, jer niko neće da ga optužuje dok se ne dokaže da je kriv, i nema razloga da se diže tolika drama oko cijelog ovog slučaja. Odmah koja je stala na njegovu stranu i to javno rekla jeste Eva Ras, i njegova bivša ljubavnica koja je poznata starleta Atina Ferari, koja je izjavila da nema šanse da je on nekoga silovao, jer to ne ide nikako uz njegovo ime i stav.

 

Sada se oglasila i glumica Lidija Vukičević koja je sa njim išla na fakultet kako kaže on je jako fin čovjek koji nikada nije bio naporan. Veliki je gospodin , a za Danijelu tvrdi da nije bila silovana nego je sama ponudila seks Branislavuu.