Srpska glumica Lidija Vukičević pokazala je zanosnu figuru u bikiniju dok boravi u Sjevernoj Makedoniji tačnije u Ohridu. Naime, glumici koja gazi sedmu deceniju na vitkoj liniji pozavidjele bi mnoge mlade kolegice, a njena posljednja slika na Instagramu privukla je veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži.

 

Glumica se slikala u bikiniju kraj bazena u makedonskom gradu u kojem trenutno boravi , a ispod slike moglo se pročitati veliki broj komentara na račun njenog izgleda. “Svaka čast! Žena ne da je lijepa za svoje godine, ona je samo jednostavno lijepa, godine se i ne vide”, glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara. – Sama sebi najbolje ugodim! – napisala je ona u opisu objave, u kojoj je vidimo kako pozira na šipkama bazena.

 

Dok su se mnoge njene vršnjakinje podvrgle estetskoj hirurgiji, Lidija je svojevremeno otkrila kako se ona brine o fizičkom izgledu: – Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospješuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja njegujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade djevojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom – otkrila je Lidija tada.