Diva narodne muzike svo bogatstvo koje je stekla ostavlja bratancu Radislavu pod uslovom  da brine o njenoj mački Mazi. Ukoliko se bude dobro starao o maci, on će dobiti restoran, dva stana, kuću u i svu Lepinu ušteđevinu.

 

” Napisala sam u testamentu, u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački ako ja odem prije nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslijediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat”, kaže Lepa Lukić.
Ona je veoma vezana za macu koju je udomila prije devet godina ali pošto nikad nije imala djecu pjevačica je gleda kao svoje kćerku.
“Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kao svoje dijete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svijet. Od 2011. nas dvije živimo zajedno kao majka i kćerka. Pravi je zvrk”, priča pjevačica sa osmijehom na licu.

 

Ona dodaje da sa svojom ljubimicom priča kao sa čovjekom:
“Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: “Mjauuu”, ja je pitam:”Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?” Odemo zajedno do mjesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svjetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlijepila! Uz Mazu nikada nisam sama.”