Pjevačica Lepa Brena i teniser Slobodan Živojinović proslavili su 29 godina braka u kojem su dobili dva sina Stefana i VIKTORA. Brena je karijeru započela 1980. godine a u to vrjeme mediji su pisali o njenoj udaji za novinara. 1985. godine se pisalo o njenoj vezi sa Mirkom Krilićem a tada su se Zrenjanci nadali da će im Brena postati snajka jer je njihova veza izgledala ozbiljno a Brena je stalno govorila da ga voli.

 

Mirko je bio urednik i voditelj emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“. !Radio je i kao menadžer „Jugoremedija“ i direktor marketinga u „Servo Mihalj turistu“, a ovako je svojevremno govorio o svojoj ljubavi sa Brenom: “Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja djevojka i da smo se voljeli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo”, mogu reći da je sve to mašta i nečije lijepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj.”

Mirko je izjavio da nije iznenađen što se Brena udala jer je stalno govorila da želi da zasnuje porodicu te je salno govorila kako će slava da prođe a da će ona ostati sama a onda je otkrio akko je se upoznao sa Brenom.

 

“Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo prije nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pjevačica pjevala u hotelu Vojvodina. Svidjeli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pjevala u dva maha po nekoliko mjeseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina.”