Popularna pjevačica je odmah rekla kako ne želi da se igra sa zdravljem i da će se vidjeti tek poslije dvije sedmice. Pjevačica se strogo pridržava mjera opreza, pa je Brena zabranila da je posjećuju priijatelji.

Bila je neprijatna prema svom dugogodišnjem prijatelju i istjerala ga iz kuće, a Saša kaže kako je na početku on mislio da se ona šali s njim..

“Brena je veliki domaćin i ako neko voli društvo, to je ona. Međutim, kada je saznala da je Saša bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem, koji je inače već zaražen korona virusom, odmah mu je rekla da se okrene i ode”– rekao je jedan od izvora.

“Popović se našao u čudu jer nije mogao da zamisli da će to doživjeti baš od Brene, s kojom sarađuje decenijama. Ona mu je odmah objasnila da neće da se igra zdravljem, te da se mogu vidjeti tek nakon dvije nedjelje ili kada se bude testirao i pokazao joj da je negativan. Iako mu nije bilo svejedno, Saša se okrenuo i otišao. Sigurno je u trenutku bio ljut, ali je posle shvatio da to nije ništa lično, te da je sasvim normalno da Brena na sve načine pokušava da zaštiti porodicu i sebe od korona virusa.”