Lepa Brena i Zorica Bruclik već su dugo na estradnoj sceni , iako su dugo bile prijateljice njihovo prijateljstvo je prekinuto. Naime , Zorica je izjavila da Brena navodno ne želi sa njom da komunicira otkad je napustila žiri šou programa “Zvezde Granda” prije 5 godina.

 

” U kakvim smo odnosima? Ne odnosimo se uopšte. Onog trenutka kada sam otišla, tog momenta je prestala komunikacija, jer nema tu ljubavi bez bola definitivno” – izjavila je Zorica.
Zorica je tom prilikom otkrila i da je Brena, navodno, izbjegava na događajima.
Pitajte nju zašto ne govori sa mnom. Sretale smo se na raznim događajima i vješto me je izbjegavala. Nisam ja njen nivo, iako sam joj ja poslala korpu cvijeća za njen koncert. Ne mogu ja da se pomirim sa nekim sa kim se nisam svađala, a i ne interesuje me da joj priđem i da je pitam: “Hej, što ne pričamo mi?”. Umorila sam se od toga” – rekla je Zorica.

 

 ” Izgleda da ju je pukla neka nostalgija, pa je preko posrednika stavila Breni do znanja da bi željela da sve bude kao nekad, međutim, Brena neće ni da čuje. Ona ima neki čvrst stav oko prijateljstva koja se prekinu. Prosto, smatra da je tako trebalo da bude i ne vraća se na staro. Niti ima nešto protiv Zorice, niti je spominje, ali da se opet intimizira s njom, ne pada joj na pamet. Po sistemu, ako jednom nije uspjelo, neće ni drugi put “ – rekao je izvor