Sigurno se svi sječate prvih mjeseci kada je cijeli svijet bio na nogama od straha od korona virusa. Mediji su iz dana u dan izbacivalisve veće brojke umrli od virusa.

 

Naime, mnogi su profitirali od ove priče, a vjerujemo da su farmaceutske firme itekako bile u plusu jer zaštitne rukavice i maske je bilo nemoguće kupiti, a i kada biste ih našli, one bile skuplje i po 10 puta . U Srbiji je tako jedini izlaz bio krizni štab koji je jedini nešto znao o ovom virussu, i koji se svaki dan pojavljivao na TV-u, govoreći preplašenom narodu šta da radi.

 

Branislav Nestorović je jedan od članova koji je zbunjivao narod sa svojim savjetima. njihov član, i to Branislav Nestorović, koji je ponekad zbunjivao narod sa svojim savetima. Vjerujemo da se svi sjećate da je on rekao “corona virus je najsmješniji virus do sada”, a samo od prodaje knjigaa u 2020 godini, i to kada je korona udarila najjače njegov firma je imala čiste profiti 50.000 evra. “Gnosis luks”, je ime njegove firme koja se bavi izdavaštvom, a prodala je jaako puno knjiga sa temom prevencije i zaštite od korona virusa.