Odlična i ukusna kvrguša sa piletinom u tijestu. Za ovaj recept potrebni su vam sljedeći sastojci:
1 kg pilećeg mesa (batak, zabatak, pileća prsa)
1 kaš.Vegete Twist za piletinu
7 kaš. ulja
6 jaja
150 g brašna
1/2 kaš. soli
500-600 ml mlijeka
Pileće meso odvojite od kosti, narežite ga na manje komade i pospite Vegetom Twist piletina.. Pripremljeno meso popecite na 3 žlice zagrijanog ulja sa svih strana desetak minuta.

umućenajaja izmješats brašnom, soli, mlijekom i smjesu ostavite stajati 10-15 minuta. U vatrostalnu posudu ili pleh stavite preostalo ulje i zagrijte ga.

Na toplo ulje izlijte trećinu pripremljene smjese od jaja i brašna. Na to rasporedite popečeno meso, a po mesu izlijte preostalu smjesu od jaja, brašna i mlijeka. Pecite u pećnici zagrijanoj na 210°C 20-30 minuta.

Pečenu kvrgušu malo ohladite, narežite, poslužite uz salatu!