Pravo lice Dragane Mirković otkrila je njena kućna pomoćnica koja je iznijela sve detalje života nje i Tonija. Pjevačica Dragana je jedna od veliki zvijezda. O njoj se mogu čuti samo riječi hvale , a mnoge njene kolege kažu da im je baš ona pomogla kad im je bilo najteže. Sada je kućna pomoćnica progovorila i otkrila pravo lice Dragane Mirković.

 

” Draganu poznajem čitav život i tvrdim da toj ženi pare nisu udarile u glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svijetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala djecu kad su bila mala, a Dragana nastupala. Zahtijevala je maksimalnu higijenu, ali to se valjda podrazumijeva. Mnogo mi je pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na ljetovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, sve nam je obezbijedila “– rekla je ona iskreno i dodala:

 

” Bila sam zadužena za kuhinju. Pasulj je Gagino omiljeno jelo. Bila je dobra gazdarica, a još bolja domaćica. To je jedna zaista posebna žena.” – rekla je kućna pomoćnica pa se osvrnula na odnos između Gage i Tonija.

” I Toni je divan, imaju savršen brak, baš paze jedno na drugo “– rekla je.