Kristijan Golubović je prije nekoliko dana napravio veliki problem pa je diskvalifikovan iz rijalitija ” Zadruga” a sad je odlučio da se oglasi i da ispriča šta se sve desilo.

 

Naime, on je prvo spomenuo Miljanu Kulić jer je s njom došao u raspravu koja je prouzrokavala njegovo izbacivanje. Miljana je provocirala Kristijana, a on se nije mogao suzdržati pa je zbog toga napravio problemm i on je rekao da je ona dosadna osoba koja je njemu spominjala razne ružne riječi, pa čak i njegovu majku.

 

Dodao je i da svojoj zakonskoj supruzi koju je javno prevario dao svu imovinu i tako da je neće dijeliti te da njemu ne treba ništa. S KKristinom je se našao nekako energetski i da ga je ona podsjetila na njegovu pokojnu suprugu sa kojom je on proveo skoro tri decenije, te da su skontali u svim poljima. Istakao je da je loša odluka bila da joj se vrati , a prvo što mu je ivana rekla je bilo: “Ovu kuću možeš zaboraviti, a ideš u sud da daš izjavu i moje dijete nećeš da vidiš”. Kristijan je na to rekao da kada bi uložio veliki trud i kada bi se on ponašao kako treba da bi mogao vratiti taj brak.