U ovom članku vam donosimo zanimljivu priču koja se desila u Brazilu gdje je uhapšena djevojka zbog sumnje da je usmrtila starijeg muškarca Bešora de Oliveru tako što mu je nanijela ubodne rane sa nožem.

 

Prema izvještajima policije , komšije su špozvale policiju nakon što su čuli vrisku a užasni krikovi žene i starca dok ga je ona ubadala nožem čak je probudio nekoliko stanara pored zgrade. Međutim, kada je policija došla na lice mjesta, žena je bila baš uznemirena, a muškarac je ležao u lokvi krvi bez znakova života. Kako je ta djevojka ispričala, ona je imala sek sualni odnos sa starcem, i to na njegov rođendan, a dogovorili su se da joj nakon tog obavljenog posla, da joj da novac kako bi išla da kupi sebi potrebne stvari. Nakon što je izašla ponovo se vratila a starac je bilo uporan da ponovo spavaju. Uslijedila je velika svađa a jedan od svjedoka je rekao: “Mlada žena nam je priznala da je nožem izbola Oliveiru, a vještačenjem je to i utvrđeno. Osumnjičena može biti odgovorna za teško ubistvo iz uzaludnog razloga i za ovo krivično djelo dobija se zatvorska kazna između 12 do 30 godina.”

 

Prema informacijama od drugog komšije, njega je probudila buka iz susjednog stana, začuo je da neki mušakarca viče “prrestani”, dok je žena urlala na sav glas, “dobio si ono što si zaslužio”, pričao je on.