Biti konobarica je raznolik posao jer nikad ne znate šta da očekujete. Tako je jedna konobarica postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podijelila uznemirujući razgovor koji je imala sa jendim od svojih mušterija. Kejla je podijelila snimak dijela razgovora sa muškim gostom u 10 sati tokom jutarnje smjene. Objasnila je da je počela da se osjeća neugodno jer nije nikoga drugog bilo u baru pa je odlučila da snimi cijelu interakciju.

 

U videu, nepoznata mušterija iznenada pita Kejlu: “Mogu li samo jednom da vidim tvoja stopala?” – Moja šta? – Kayla odgovara. – Tvoja stopala – ponavlja mušterija. Kejla zbunjeno odgovara: “Moja stopala?”, prije nego što mu je u šali pokazala lijevu nogu i pogledala u kameru.

 

@chickfillkayyy it was 10 am #bartender ♬ original sound – kayla elick

 

U tom trenutku se drugi muškarac ubacuje. – Ne, to su cipele – rekao je on. Razumljivo, konobarica odbija da ispuni zahtjev, pa im odlučno kaže “Ne pokazujem noge”. Njezin video brzo je prikupio više od 4 miliona pregleda, a mnogi korisnici su interakciju nazvali jezivom i zabrinjavajućom.