Televizija Prva odlučila je da okonča poslovnu saradnju sa Jovanom  Joksimović i Srđanom Predojević zbog kako navode nepoštivanja radnih obaveza naveli su u svojoj objavi na zvaničnoj Istagram stranici. Oni navode da ovaj voditeljski par već duže vremena ne ispunjava svoje obaveze.

”  Jovana i Srđan su na TV „Prva“ došli prije pet godina u stilu velikih zvijezda i za njih su važila posebna pravila. Ne samo da su imali najbolje uslove za rad, već su i njihove plate dostizale cifru koju običan čovjek ne može ni da zamisli  “– priča izvor blizak voditeljskom paru i dodaje:
U redakciji su glumili velike zvijezde, u čemu je prednjačila Jovana. Svojim saradnicima često je držala slovo kako treba da rade svoj posao, ali im je i spočitavala kako treba da se ponašaju, kako da se izražavaju, o čemu treba da pričaju… Čak je i publika imala priliku da vidi koliko Jovana može da bude neprijatna prema svojim saradnicima, kada im se, u živom programu, obraćala bez poštovanja “– priča izvor i objašnjava da je voditeljski par u posljednje vrijeme često kršio svoje osnovne radne obaveze.

” Obavezali su se da će u paru voditi program svakog radnog dana, ali se u praksi češće dešavalo da se između sebe dogovore i da jednu sedmicu radi Srđan, a drugu Jovana. Osim toga, na televiziju su dolazili kad su htjeli i rijetko kada su na poslu ostajali do kraja radnog vremena. Niko na televiziji nije znao ko će voditi program određenog dana ” – otkriva izvor.