kriza sa korona virusom je ostavila veliki trag na budžet, finansije pa se svi pokušavaju na što bolji način izvući. Kako su počele ljetne temperature ljudi traže što jeftinije destinacije da bi otišli na odmor. Međutim, neki su poskupili i podigli cijene smještaja.

 

Naime, turistička sezona u Crnoj Gori je uveliko počela, a na plažama se i ove godine mogu da vide pretežno Srbi, koji su izabrali da ljetuju kod svojih susjeda. Odmah su naši građani birali Jadran i zbog trenutne epidemiološke situacije i uslova za ulazak u zemlju. Dok je trenutno za ulazak u Crnu Goru nije potreban PCR test, niti je potrebna potvrda o vakcini, što je nekima čak i presudna stavka.

 

Međutim, kad su u pitanju cijene hrane i pića ona je različita. Dok su neki rekli da je u Budvi i Herceg Novom cijena gotovo ista kao i prošle godine negdje se promijenila. Sada je na društveoj mreži Instagram objavljen račun sa paprenim cijenama iz jednog restorana u Ulcinju. Gost se požalio da je 10 pazarskig ćevapa platio pa skoro 10 eura. Ova je njegova objava postala pravi hit na društvenim mrežama.