Sava Knežević lažni hirurg i njegova porodica zaradili su skoro 100 hiljada eura prodajom porodične kuće u Batajnici.

Kneževići se sele u rodno mjesto majke Danijele , a selidba je zakazana za sredinu narednoh mjeseca. Ekipa jednog portala je uhvatila Danijelu kako užarbano obavlja pripreme za preseljenje , a žena kojaje pomagala svom sinu u vođenju ordinacije na Terazijama u kojoj je Sava sakatio ljude u toku intervencija , komšije su je veoma rijetko viđale. Kkao se saznaje odselili su u Putinice, nedaleko od Rume.

 

 

” Bila je to divna i ugledna porodica, sve dok se Đorđe, Savin otac, nije oženio tom Danijelom, ona ne da ga je posvađala sa cijelom porodicom, kumovima, prijateljima, komšijama, ona će i svu djecu da uništi. Za sve je ovo ona kriva i niko drugi – navodi komšija, koji je u zavadi sa Kneževićima, kako tvrdi, čak dvadeset godina, tačnije, otkako je umrla Đorđeva majka.”

On nam potom opisuje da se Kneževići nalaze u svojoj kući, ali da jedino koga viđa su Đorđe i njegov mlađi sin.

” Ujutru oko pola osam čujem auto, tada mu otac vjerovatno ide na posao. U kući su oni, vidim da podižu roletne, uključuju svijetlo, ali nema nikoga da proviri iza zavjese, da izađe iz kuće. Strašno je kada čovjek izgubi obraz i čast, pa proda imovinu kako bi pobjegao u tazbinu zbog svega što je uradio “– zamahujući rukom priča komšija.