Nakon što je uhapšen Gorana Džonića iz Moravca za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića (57), snahe Gordane (56) i njihove kćerke Lidije ( 25) niko nije ostao iznenađen za one koji poznaju Gorana. Komšije su pokušavale da izbjegavaju novinare ali jedan od mještana koji dobro poznaje Džonića je odlučio da kaže šta zna o njemu te nije imao lijepe riječi:

 

“Roditelji su mu radili u inostranstvu, tamo su i penziju dočekali, u njihovoj kući je uvijek bilo puno novca. Goran je bio razmažen, naviknut da ima para kao blata, i sve je u životu završavao novcem. Imao je uvijek najbolje motocikle i automobile.Nije podnosio poraz, niti da bude drugi… Mislim da je to razlog što nije volio brata koji je postajao sve imućniji”, rekao je komšija.

 

“Njegove kolege i drugovi su ga smatrali veoma lošim čovjekom, a i ja isto. Nizak je rastom ali veoma nezgodan, prgav i osvetoljubiv. Radio je kao vatrogasac, a pred kraj službovanja postao je komandir vatrogasne jedinice u Aleksincu. Te njegove osobine posebno su se ispoljile kada je postao rukovodilac, podređeni su imali mnogo problema sa njim. Otišao je u invalidsku penziju, koliko je meni poznato kao psihički bolesnik, ali mislim da to nije, da je smuvao neku dijagnozu parama da bi se penzionisao”, priča izvor.