Pjevačica Kristina Kija Kockar je doživjela javnu prevaru u rijalitiju programu ” Zadruga ” od muža Slobe Radanovića jer je on prevario sa učesnicom Lunom Đogani.

Po završetku rijalitija Sloba i Kija su stavili tačku na svoj brak , a mnogi smatraju da je pravi razlog njihovog razvoda upravo javna prevara. Međutim , dok je gostovala u emisiji Kija je izjavila je nju upravo nešto drugo zaboljelo.

” Ja sam na tu prevaru zaboravila… stvari zbog kojih sam se ja razvela su njegovi postupci u toku svega toga i nakon izlaska. Zbog postupaka prema meni. Jako me je boljelo i nisam mogla da vjerujem da mi je govorio da mi nije vjerovao da ga volim. Pričao je u tom smislu da ja njega ne volim. Ja sam se pitala da li ja to nisam pokazivala ili je to samo izgovor… ? Mislim da je to samo izgovor, ne mogu da vjerujem da je on mislio da ja njega ne volim. Boljela me je ta izdaja. Boljelo me je što je moja porodica to morala da gleda. Na stranu sve to, ja sam to preboljela. On mene kao čovjek ne zanima. I dalje mislim da je on jako loš čovjek” – izjavila je Kija.