Već neko vrijeme se pisalo o pjevačici Kiji Kockar , te se jedno vrijeme pisao da je u kratkoj aferi sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem ali je to Kija sve demantavalo. Pa je ovog ljeta iznenadila mnoge pratioce na društvenoj mreži kada je objavila nekoliko slika sa Vojinom Ražnatovićem , sinom Arkana Ražnatovića koji već godinama živi i radi u Americi.

 

Kija i Vojin su se bili zabavljali na bazenima u Las Vegasu, pa je ova pjevačica i nekadašnja pobjednica rijalitija Zadruga otkrila i da li je tu u njihovom druženju bilo i nešto više: “Stvarno nema. On je dobar momak i po svim principima bismo pristajali jedno drugom, ali ga ne gledam tako. Ljudi nekad kliknu kao prijatelji. Imam dosta muških prijatelja. Preporučila bih ga svakoj djevojci, zaista, ali ja ga ne gledam tako, a ni on mene. Među nama je čisto prijateljstvo. Ne bih mogla da se družim sa nekim, a da znam da me muva ili da tako nešto pokušava. Imam drugare koji su dobri frajeri, ali ih ne bih preporučila zato što su bezobrazni”,

 

Dodala je i kako pjevačica Ceca Ražnatović nema šta da joj zamjeri zato jer se druži sa Vojinom: “Šta ima da zamjeri što se družim sa jednim čestitim momkom koji je uspio sam, koji je otišao na pravi put i koji se trudi, vrijedan je. Ne znam zašto bi bilo ko meni nešto zamjerio”.