Pjevačica Kristina Kija Kockar otkrila je da li ima novog dečka te u kakvom je odnosu sa Jovanom Tomić Matorom pa komentarisala i Ivu Grgurić.

“Ne mogu da kažem da sam imala nekog favorita, da sam imala stala bih uz njega javno. Svi znaju da se ja nikada nisam oglašavala što se tiče toga. Rekla sam javno da su mi sasvim okej Mensur, u jednom trenutku, ne podržavam to što je bio agresivan. Svidjeli su mi se njegovi stavovi. Tu je Lepi Mića, naravno, moj prijatelj, Stefan… A neko od novih mi se nije pretjerano neko svidio. Što se tiče pobjednice Ive, ja sam joj čestitala, ali nemam neko mišljenje. Neutralna sam. Smatram da još nije došao neko ko bi mogao da pobijedi u mom rangu. Veliku šansu je imala Milica Kemez na početku” – izjavila je Kija.

Također je otkrila da li će ući u novu sezonu ” Zadruge “.

“Što se tiče toga, ja sam rekla koja je cijena. Ne znam. Ne postoji muka koja bi mene morala da natjera da uđem za manje od toga. Dobro funkcionišem sa svojim novcem, za mene nema zime” pričala je Kija.

Ona je pričala i o zadrugarima sa kojima se druži, a onda je istakla i kako je u lošim odnosima sa Jovanom Tomić Matorom.

” Samo ću  reći da… Lepi Mića, Sanja, Teodora, Đekson, Milan Milošević, ne znam da li sam nekoga preskočila… Okej sam i sa Vojketom. A najviše se družim sa Milanom i Teodorom. Rjeđe viđam Sanju i Miću. S Matorom je nikakav odnos, ne bih dalje komentarisala” nastavila je Kija.

Kija je otkrila i da li ima momka.

“Nemam momka. Solo sam. To me ne zanima. Previše je toplo za takve stvari, fokusirala sam se na posao.” rekla je Kija.