On je definitvno jedan od najzanimljivijih političara na bh sceni ,  obzirom da je jako mlad preuzeo funkciju gradonačelnika Banja Luke, a samim time obradovao veliki broj građana koji su glasali za njega. Kako se može na početku vidjeti Draško Stanivuković neće razočarati obzirom da je odmah krenuo oštro da se obračunava sa svima, pa je tako prvo oduzeo ključeve službenih vozila nakon radnog vremena kako bi došlo do ušteda u budžetu.

 

Draško je sve iznenadio kada je prilično iznenađeni kada su vidjeli sliku koju je postavio na društvene mreže, gdje sjedi na konju u srpskoj narodnoj nošnji, a ta slika je zapravo posveta za Badnji dan. On je napisao i jednu posvetu ispod toga za sve Srbe koji slave Božić, a mi je prenosimo u cijelosti:

 

Nekada su naši preci u nošnjama i na konjima, na današnji dan išli da usjecaju badnjak. To me podstaklo da se bar na trenutak prisjetim tradicije i običaja iz davnina koje nemamo priliku često da vidimo. Ono najvažnije je i danas ostalo isto, a to je okupljanje porodice, molitva, vjera koja živi duboko u nama i želja za očuvanjem naše vjekovne tradicije. Svim vjernicima srećno Badnje veče.”