Takmičarka Vanja Knežević diskvalifikovana je iz takmičenja “Zvezde granda” i od tada ne prestaje prepucavanja između Jelene Karleuše i Vanje na društvenoj mreži Instagram.

Podsjećamo, sve je počelo u emisiji u kojoj je Vanja nastupila. Ona je dobila pet glasova žirija, uključujući Jelenin glas, a članici žirija nije se dopala reakcija takmičarke, koja je opsovala kada je vidjela da nema svih šest glasova. Jelena je počela da komentariše njen nastup, a Vanja ju je prekinula usred izlaganja, što je pjevačicu naljutilo, te joj je rekla da to njikad više ne radi. Jelena je komentarisala i njen stajling koji joj se nije dopao te dodala da je Vanja talentovana.


Nakon što joj se Jelena javno obratila, a samim tim otkrila i pravi razlog diskvalifikacije takmičarke, ponovo se oglasila Vanja.

 

A onda je ponovo reagovala Karleuša.

 

Kad policijs mlati narod u Srbiji – Karleuša jedina diže glas, kad treba podržati studente – Karleuša je jedina budala koja osuđuje javno, kada se negira Srebrenica – Karleuša jedina kaže istinu, kad se krše ljudska prava manjina – Karleuša jedina reaguje, kada se brani LGBT – Karleuša grmi jedina, kad se tuku i ubijaju žene – Karleuša jedina skače, kada se napadaju kolege – Karleuša jedina brani! Kada se napada Karleuša – svi go*na! Zato je Karleuša velika jer ima mu*a i stav, i ne plaši se nikoga. A većina živi onako kako zaslužuje – tužno “- zaključila je Jelena na kraju.