Voditeljica Jovana Jeremić je neko ko konstantno priča o šeru i kako je gledana njena emisija toliko da je se već uspjela popeti mnogima na glavu, a jako puno puta je do sada znala da potkači žene nekim svojim izjavama i to na jako ružan i nekoraktan način.

 

Sinoć je imala priliku da ponovo dođe do izražaja jer je poznati voditelj Milan Milošević slavio rođendan u restoranu u Beogradu, a među prvim gostima je bila Jovana s kojom se zna već 15 godina. Ona se osvrnula na razvod Tijane Ajfon pa je imala jednu poruku za sve žene koje su ostale same.

 

 

“Normalnoj ženi u Srbiji je jako teško ponovo da se uda, jednostavno je takvo okkruženje. Nama moćnim ženama je lako, nama raste cijena posle razvoda. Mi smo atraktivnije kada smo razvedene, i mi definitivno nemamo problema. Postoje žene koje su rođene da budu udate cijrli život, a postoje i one koje neće niko da ženi, e tu onda nastaje jako veliki problem. One nikada nisu uspjele da se udaju, a stalno komentarišu nas razvedene i koliko smo se puta udavale. Ima da se udam onoliko puta koliko budem voljela”, ovako je rekla Jovana za medije.