Trenutno jedna od poznatijih srpskih voditeljica Jovana Jeremić organizovala je veliko slavlje za članove svoje porodice , prijatelje i kolege ali najprije je ispred restorana odgovarala na pitanja novinara koja ovih dana puni medijske naslove.

 

Naime, Jovana je najprije prokomentarisala kupovinu stana ” Radila sam 10 godina i to je isključivo moj stan. Samo moj, u mom braku je sve:”Čist račun, duga ljubav” – prokomentarisala je Jovana i nastavila da govori o svom uspjehu. ” Po šerovima sam najjača “- izjavila je u jednom trenutku Jeremićka, a onda su je uporedili sa Jovanom Joksimović:

 

” Dobro, Jovana mi više nije u konkurenciji jer ona više nije na nacionalnoj televiziji ” – rekla je Jovana, a na pitanje u čemu je razlika između njih dvije, ona je otkrila: “Ogromna je razlika, prije svega u školi, u obrazovanju, a onda i u pristupu stvarima. Ali jedna je i sličnost, obje smo veoma predane svom poslu. Ja imam završen Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu sa prosjekom 9,6 master pravnik, a pitajte Jovanu šta je ona završila” dodala je voditeljica.