Poznata voditeljica Jovana Jeremić koja je u nekoliko navrata šokirala javnost uživa u poročnom životu sa suprugom Vojislavom Miloševićem i kćerkom Leoom. Ono što je ponovo šokiralo javnost je njena izjava da ne voli da bude domaćica, te da kućni poslovi nisu za nju.

 

” Ne volim da kuvam, čistim, perem i peglam. To nije moj svijet i trudila sam se kroz cijeli svoj život da budem poslovna žena. Ja sam biznismenka i moj život je biznis. Nemam vremena za kućne poslove, pogotovo kada sam u prethodnom periodu uređivala jutarnji program. Moja porodica se pomirila sa tim da ja jednostavno nisam za takve stvari i da nisam imala vremena da radim po kući i budem domaćica. Školovala sam se da budem biznismenka” – kaže Jovana.

 

Pa dodaje i to da je sama sebi priuštila stan i riješila sama svoje stambeno pitanje. ” Odlučila sam da sama sebi priuštim stan i da riješim svoje stambeno pitanje. Valjda sam ja to zaslužila posle toliko godina karijere. Samostalna sam i borac, nisam ništa dobila od roditelja, muža, ljubavnika ili jakih biznismena kao druge. Sve što sam uradila, to je zbog ćerke Lee. Meni ništa ne treba, ali njoj treba da ostane stan. Ona ne smije da se muči, kao što sam ja morala da bih danas bila uspješna žena: ” završava Jovana.