Za pjevačicu Snežanu Đurišić je karakteristično da je ona uvijek sređena, našminkana i pristojno obučena. Međutim, ono što nije karakteristično za nju jer je jako smirena osoba jeste da su komšije prenijele da se u njenoj kući začuli krici a koji su bili toliko jezivi da su se svi prepali.

 

Međutim,ispostavilo se da se radi o komšija koji žive pored nje. Prema pisanju medija, komšije Snežane Đurišić tvrde da umalo nisu zvali policiju prije desetak dana zbog iste situacije. Naime, oni su usred noći čuli jezive krike koji su dolazili iz njene kuće pa su se jako prepali da se nešto strašno desilo, pa čak i ono najgore. Oni su rekli da su već dugo godina tu i da se znaju od kada se doselila i praktično su kao rođaci.

 

Izvor je tada otkrio: “Zato smo se i prepali jer nam je Snežana draga, a znamo da je tu sama kada Vanja nije s njom. Ma malo je falilo da zovemo policiju, ali se onda pojavio još jedan komšija i rekao nam da jezivi zvuci nisu iz njene kuće, nego iz jedne vikendice koja je pored nje. Te ljude već ne poznajemo, pa nismo htjeli da se mješamo. Doduše, i oni su se u međuvremenu smirili, nadam se samo da nije bilo neko nasilje u porodici. U svakom slučaju, nama je najbitnije bilo da znamo da Snežana nije tu i da krici ne dopiru od nje” zaključio je na kraju izvor za medije.