Još u vrijeme dok je se još tragalo za članovima porodice Đokić , i dok se još uvijek nije znala njihova sudbina , osumnjičeni Goran Džonić je za to vrijeme ispijao rakiju po komšiluku. Ovo je rekla jedna od komšinica kojima je to bilo čudno jer je bio rođak Đokića.

 

 

” Mnogo mi je bio sumnjiv tih dana, dok su se Đokići vodili kao nestali. Stalno je gurao ruke u džepove, djelovao je nekako nervozno. Ode kući, pa se vrati kod Đokića, pa opet ode kući pa se vrati. Stalno je ponavljao: “što ih nema, što ih nema, nemoguće je da su negdje otišli”. Jedan mu je komšija sipao rakiju u čašicu, on je otpio malo pa upita: “jel se odsipa malo iz čašice ako su mrtvi?. Zatim je odsuo malo rakije iz čašice na zemlju i popio je. To tada nikom nije bilo nešto posebno čudno, iako se o sudbini Đokića još ništa nije znalo. Ali kad je uhapšen, sve je postalo jasno” – kaže komšinica iz sela.

 

Naime, mnogi u selu još ne mogu da vjeruju da je on uradio ovaj svirepi zločin: ” Pričalo se da je jedno vreme bio u svađi sa roditeljima zbog čega oni nisu željeli da ga finansijski pomažu. On ima svoju penziju, ali je navikao na više. Tako je i upao u dugove jer se vjerojatno u tom periodu zaduživao. Svejedno, dugovi za dugove, ali kako je mogao ovo dijete Lidiju da ubije, pa on joj je stric, čuvao je od malena”