Svi koji prate dešavanja u Zadruzi, poznato im je da su Filip Car i Aleksandra Nikolić opet započeli svoju romansu nakon nekolikio pokušaja te je se činilo da njih dvoje funkcioniše besprijekorno da bi sada njih dvoje žestoko sukobili. “Kome ti nudiš da jede? Bebici? – viknula je Aleks – Ovo ti je posljednji put. Posljednji put, posebno za njega koji meni uvijek daje – rekao je Car.

 

” Nemoj da ti polomim ruke i spržim jezik na ringli. Nisam ti ja Dejan Dragojević. Nemoj da bi te vidio da prodaš cigare još jednom, prste ću ti polomiti. Da me pitaš kome nudim hranu – rekao je Car, na šta mu je Ana rekla da je zabole uho za sve.

 

 

Car veoma naljutio te je rekao Ani da sada ona neće ni jesti, a da će Bebica i on da jedu a da će ona da ih gleda, a Ana mu je odgovorila: ”Nemaš ti problem sa njim, a napuš*o si ga neki dan – rekla je Aleks. Na to je Car rekao da to nema veze , te da su druge stvari u pitanju, i da Bebica njega uvijek ponudi: ” U ratu ljudi nude. To si od Dejana napolju vidjela, nikad u četvorci nisi bila alava” – rekao je Car.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here